Lándzsás Útifűvel a Hurutos Köhögés Ellen

lándzsás útifű

Gyógynövény határozó - Lándzsás útifű

A Lándsás Útifű szirup a Herbatea Manufaktúra egyik legkedveltebb terméke télvíz idején. Nem véletlenül! Segítségével egyszerűen, finoman tudjuk kihasználni ennek a varázslatos gyógynövénynek az erejét.

Na de mi mindenre jó a lándzsás útifű?

Erős gyulladáscsökkentő

A legfontosabbat vettük előre, amiért a szirupot a leginkább ajánlani tudjuk. Gyulladt, fájdalmas torok esetében egyfajta kanalas gyógyszerként is megállja a helyét és gyorsan segít a gyulladás megszűntetésében.

torokfájás

Baktériumölő

Nem csak a torkot gyógyítja – légúti- és garatproblémák esetében is rendkívül hatásos. Ezáltal hatásosan csökkenthető segítségével a köhögés, kezelhető a légcsőhurut.

Sebgyógyító hatás

A lándzsás útifű rendkívül alkalmas égési sebek, sérülések és rovarcsípések esetén is. Könnyen alkalmazható és a hatás sem marad el.

Emésztés-javító hatás

Ez a gyógynövény nagy segítséget tud nyújtani nagyobb vacsorák, lakomák végén. Segít elkerülni, vagy csökkenti a túlzott savtermelődést és így a gyomorégést. Emellett szabályozza az emésztési zavarokat, így székrekedés, hasmenés esetén is vígaszt nyújthat.

Érdemes kipróbálni tehát az ebből a sokoldalú gyógynövényből készült szirupot, 100% garantált Herbatea Manufaktúra minőségben!

Most csomagban kedvezőbb!

Hapci csomag gyerekeknek!

1 Comment

 1. Lovasnè Ladányi Ildikó szerint:

  Kedves herbatea-manufaktura!

  A Lándzsás utifű szirupot próbáltuk és nagyon bevàlt,szerettük a kuckuc pankával párba😊
  Viszont van egy gondom….500 ml közel nem fogy el egy betegség alatt főleg ha csak a gyereknek kell…viszont 28 napot ír szavatosságot felbontás után…szívem szakadt meg h ki kellett öntenem….
  Esetleg kissebb kiszerelésbe nem lehetne árulni??Vagy valami megoldás jó tanács h ne menjen kárba?
  Előre is köszönöm a vàlaszt!🤗

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.