bogyomania

Bogyó Mánia: fekete berkenyével 400g

5 az 5-ből 5 vásárlói értékelés alapján
(5 vásárlói értékelés)

3990 Ft


Új termékünk!

A fekete berkenye, fekete bodza, fekete ribizli fekete mézben 🙂

A Fekete berkenye gazdag flavonoidokban

A flavonoidok a szekunder növényi anyagokhoz tartoznak. Ők kölcsönzik a növénynek a csodálatos színét, és védik azt a káros külső behatásoktól, a fertőzésektől, a sugárterheléstől, sőt, a túlzott napfénybesugárzást is megakadályozzák. Minden más polifenolhoz hasonlóan a flavonoidok is a növény külső felszíni rétegeiben találhatók.

Összegezve az elmúlt évtizedek tapasztalatait, le lehet szögezni azt, hogy ez a rendkívül magas tápértékű vadgyümölcs nem véletlenül került az orvosi figyelem középpontjába. Gyógyító értéke magas P-vitamin-(flavonoid), vízben oldódó B1-,B2-,B6-,B9-,B12-,C- és H-vitamin-tartalmának, zsírban oldódó A-,E-és K-vitamin provitamin-tartalmának és összességében kiemelkedően magas, a sejteket a pusztulástól védő szabadgyök-fogó kapacitásának köszönheti. A kutatók egyöntetű véleménye szerint összességében legalább olyan betegség-megelőző és gyógyító erővel rendelkezik, mint a tahiti csodanövény, a noni gyümölcse.

A flavonoidok az embert is védik.

Az emberi szervezetben a flavonoidok hasonló hatást mutatnak, mint a növénynél. A legjelentősebb hatásuk azonban abban rejlik, hogy megóvják a testi sejteket az oxidatív károsodásoktól, melyeket a szabad gyökök váltanak ki.

További info ITT és ITT

Készleten

Vélemények (5)

5 értékelés a „Bogyó Mánia: fekete berkenyével 400g” termékről

 1. 5 / 5

  :

  Egyszerüen remek! A kislányomnak nagyon sokat használt.

 2. 5 / 5

  (megerősített tulajdonos):

  Nálunk elhagyhatatlan, az egész család szereti és vitamin pótlása érezhető. Lányom csak ezt az egy vitamint szereti. Ami a legfontosabb természetes és mentes minden adaléktol. Csak ajánlani tudom.

 3. 5 / 5

  (megerősített tulajdonos):

  Flavonoiddal ilyen kellemes ízben még nem találkoztam. Az egész család kedvence lesz! Kiszerelése, mérete napi fogyasztás mellett is sokáig elég. Szuper termék!

 4. 5 / 5

  (megerősített tulajdonos):

  Köszönöm szépen, ma megkaptam és nem bántam meg, hogy többet is rendeltem belőle!!!!! Minden itt készített termék nagyon jó és hatásos! További munkájukhoz jó egészséget és sok-sok megrendelőt kívánok!!!!!

 5. 5 / 5

  :

  Kedves Tamás!

  Szeretném megköszönni a gyors postázást és a meglepetés ajándékot🙂

  Szívmelengető a mai világban ez a személyes kedvesség, és mindig öröm számomra ha ilyen csodás, hagyományőrző, szeretettel készült termékekre bukkanok mint az Önök finomságai❤️
  Nekem is nagyon fontos hogy természetes, adalékanyagoktól mentes élelmiszereket fogyasszunk, biztos vagyok benne hogy még sok készítményüket megkóstoljunk!

  További szép napokat és minden jót kívánok!

  Üdvözlettel: H. Erika

Mondd el a véleményed

Az email címet nem tesszük közzé.