2950 Ft
Hogyan készül a finom forralt bor?
A forralt bor alapvető hozzávalói a szegfűszeg, fahéj, citrom, valamint tetszés szerint a cukor vagy a méz – ezeket a fűszereket mind megtalálhatod keverékünkben, de mi kicsit tovább gondoltuk. Így belekevertünk egy kis zöld kardamommagot, a szegfűborsot a csipkebogyót és a koriandert, hogy melegséget hozzanak gőzölgő bögrédbe.
A fűszerkeveréket , a borral együtt főzzük, ízlésünknek és kapacitásunknak megfelelő mennyiségben.
Az arányokhoz támpontként a klasszikus forralt bor alapreceptje: 1 liter borhoz 8 deka cukor, 2 csapott evőkanál forraltból fűszerkeverék.
Fontos, hogy az ízesített bort csak főzd, és ne forrald, hiszen a forráspont elérésével nem csupán az aromákat, de a szesztartalmat is elpárologtatod az italodból. Ne várd meg tehát, amíg bugyogni kezd, forrás előtt vedd le a tűzhelyről. Ezen túl nincsenek szabályok, csak az ízlés és a fantázia szabja meg, mit és milyen mennyiségben használhatsz fel. Természetesen kipróbáltam a LÉLEKMELEGÍTŐ mézkülönlegességünket is hozzá, mondhatom remek párosítás.
Különleges, vendéglátásra tartogatott fogás lehet, ha a forralt boros edényre szűrőt teszel, amelyre süvegcukrot és rumot öntesz, majd meggyújtod. Nemcsak látványos attrakció ez, de a rumos cukor karamellizálódva, esetleg narancshéjjal együtt különleges ízt is kölcsönöz a „borkölteménynek”.
Forrón ajánlom mindenkinek , baráti összejövetelekre, vagy magányos estékre.
Aroma, ízfokozó, mesterséges adalékanyagtól és tartósítószertől mentes termék!
Rendeld meg most, és néhány nap múlva viszi is a futár!
Hogyan készül a finom forralt bor?
A forralt bor alapvető hozzávalói a szegfűszeg, fahéj, citrom, valamint tetszés szerint a cukor vagy a méz – ezeket a fűszereket mind megtalálhatod keverékünkben, de mi kicsit tovább gondoltuk. Így belekevertünk egy kis zöld kardamommagot, a szegfűborsot a csipkebogyót és a koriandert, hogy melegséget hozzanak gőzölgő bögrédbe.
A fűszerkeveréket , a borral együtt főzzük, ízlésünknek és kapacitásunknak megfelelő mennyiségben.
Az arányokhoz támpontként a klasszikus forralt bor alapreceptje: 1 liter borhoz 8 deka cukor, 2 csapott evőkanál forraltból fűszerkeverék.
Fontos, hogy az ízesített bort csak főzd, és ne forrald, hiszen a forráspont elérésével nem csupán az aromákat, de a szesztartalmat is elpárologtatod az italodból. Ne várd meg tehát, amíg bugyogni kezd, forrás előtt vedd le a tűzhelyről. Ezen túl nincsenek szabályok, csak az ízlés és a fantázia szabja meg, mit és milyen mennyiségben használhatsz fel. Természetesen kipróbáltam a LÉLEKMELEGÍTŐ mézkülönlegességünket is hozzá, mondhatom remek párosítás.
Különleges, vendéglátásra tartogatott fogás lehet, ha a forralt boros edényre szűrőt teszel, amelyre süvegcukrot és rumot öntesz, majd meggyújtod. Nemcsak látványos attrakció ez, de a rumos cukor karamellizálódva, esetleg narancshéjjal együtt különleges ízt is kölcsönöz a „borkölteménynek”.
Forrón ajánlom mindenkinek , baráti összejövetelekre, vagy magányos estékre.
Aroma, ízfokozó, mesterséges adalékanyagtól és tartósítószertől mentes termék!
Kiszerelés | 100g |
---|
Sorry, no reviews match your current selections
A csomagokat 1-2 munkanapon belül feladjuk, rendeld meg MOST, és néhány nap múlva már viszi is a futár. Ráadásul 20eFt vásárlás felett a kiszállítás is INGYENES!
|
Anikó (megerősített vásárló) –
Hasznos volt Önnek ez az értékelés?Anonim (megerősített vásárló) –
Hasznos volt Önnek ez az értékelés?Anonim (megerősített vásárló) –
Hasznos volt Önnek ez az értékelés?Anonim (megerősített vásárló) –
Hasznos volt Önnek ez az értékelés?Zsoltné E. (megerősített vásárló) –
Hasznos volt Önnek ez az értékelés?