Tegyünk együtt a család egészségéért – fogyassz Te is Bogyó Mániát!

bogyó mánia előnyök

Egyik legnépszerűbb gyógynövényes mézünk, a Bogyó Mánia, fekete berkenyét, fekete bodzát és fekete ribizlit tartalmaz fekete mézben. Ezek mind olyan természet nyújtotta alapanyagok, amelyek hozzájárulnak  saját, illetve a családod egészségéhez. Egy igazi FLAVONOID BOMBA.

Ismerkedjünk meg velük külön-külön!

Fekete gyógynövények az egészségért

fekete berkenye

Magyar erdők kincse

A fekete berkenye gyógyhatásai miatt hazánkban is egyre népszerűbb, szinte csodagyümölcsként tartják számon.

Antioxidáns tartalma semlegesíti a szabad gyököket, amelyek többek között a sejtkárosodásért, az idegrendszeri zavarokért és egyes daganatok kialakulásáért felelősek, továbbá az öregedési folyamatokat is felgyorsítják.

Rendkívül magas a C-vitamin tartalma, ami fokozza az immunrendszer működését, segíti a sebek gyógyulását és a vas felszívódását.

 

A fekete bodza az egyik legsokoldalúbban felhasználható gyógynövényünk. Az A-, B- és C-vitamin-tartalma duplája a citrusoknak.

Az őszre kék színűvé váló bogyók gyümölcssavakat, vitaminokat, festékanyagot tartalmaznak. A szinte fekete termésnek fájdalomcsillapító hatása van, amely – több gyógynövény együttes fogyasztása mellett – alkalmas a migrénes fejfájás kezelésére is.

A terméséből főzött gyógylekvárt meghűléskor erősítőként és izzasztóként alkalmazhatjuk, enyhe hashajtó hatással is rendelkezik.

Virágából szörpöt, gyümölcséből finom mézet!

A fekete ribizlit joggal nevezhetnénk gyógygyümölcsnek is.

Az érett bogyók antioxidáns hatású, szabadgyökfogó, tumorellenes színanyagokban gazdagok.

Igazi vitaminbomba: a magas A-, B- és C-vitamintartalma mellett a feketeribizli kiváló a meghűlés ellen, ám vízhajtó, méregtelenítő hatása miatt is érdemes fogyasztanunk.

fekete ribizli

A gyerekek kedvence!

Köszvényre, reumára, valamint magas koleszterinszintre is jótékony hatással bír.

Különleges mézzel készül

A méz gyógyító hatásait ősidők óta ismerjük.

fekete méz

Különleges, sűrű, egészséges, finom!

A fekete méz  csupán szűrés, kémiai eljárások és pasztőrözés nélkül készűlt, így nem semlegesítődnek a benne található fermentumok, a propolisz és a különösen egészséges fitotápanyagok.

A fekete méz természetes multivitamin: B1, B2, B3, B5, B6, C vitaminokban, magnézium-, kálium-, kalcium-, nátrium-klór-, kén és foszfát ásványi anyagokban gazdag. Kutatások bizonyítják, hogy a méz képes olyan hormonok aktiválására, amelyek étvágycsökkentő hatásúak, így járulva hozzá a természetes súlycsökkenéshez.

Hatékonyan veszi fel a harcot a fáradtság és a szezonális allergiákkal szemben is. Antioxidáns tartalma támogatja az immunrendszert, csökkenti bizonyos szívbetegségek és a daganatos betegségek kialakulásának kockázatát. Sebekre kenve gyorsítja a gyógyulást, kiütésre, égésre vagy viszketésre is jó hatással van.

A természet 4 gyógyhatású ajándékát most mind egy termékben találod meg, vásárold meg Te is, és tegyünk együtt a család egészségéért!

 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.