Előzd meg a betegségeket – Immunerősítő csomag

imunerősítő csomag

Az őszi nyirkos, hűvös időben sok ember könnyedén megbetegszik. Ebben az sem segít, hogy munkánk vagy tanulmányaink által egyre több emberrel találkozunk nap, mint nap, így a baktériumok és különböző cseppfertőzés által terjedő vírusok boldogan fertőzhetnek meg bárkit.

Összeállítottunk nektek egy immunerősítő csomagot,amiben 5 különböző teát találhattok, melyre ilyenkor mindenkinek nagy szüksége van.

Ebben megtalálhatjátok a legütősebb immunrendszer erősítő teakeverékeinket, melyek az egész család számára biztonságot nyújthatnak az influenza és a nátha ellen.

Na de, nézzük is mik vannak ebben a csoda-csomagban!

Bogyómánia

Egy korábbi blogbejegyzésünkben már olvashattatok bogyómánia teakeverékünkről, amely rengeteg antioxidánst és vitamint tartalmaz. A keverék összetevői a fekete bodza, fekete berkenye és fekete ribizli, amelyek mind fekete mézben fürdenek. A fekete berkenye igazi flavon bogyó, tehát egy eszméletlenül erős immunrendszer erősítő.

fekete berkenye

Berkenye, az igazi c-vitamin bomba

Virágpor propoliszos mézben

propolisz

Íme a propolisz!

A propolisz, vagy más néven méhszurok egy olyan anyag, melyet a méhek arra gyűjtenek, hogy a kaptárt megvédjék az agresszív kórokozóktól, és ez nálunk, embereknél is hasonlóan működik.

A virágpor maga a vitalitás, a kitörő életerő, akár már ha egy kanállal fogyaszt az ember belőle nyersen vagy teaként, máris produktívabban töltheti el a napját.

A virágpor mindemellett a 22 aminosavból 20-at tartalmaz, ami megegyezik egy körülbelül fél kilós marhahús szelet aminosav tartalmával. Mindemellett százféle enzimet és nagyon sok vitamint is magába foglal a virágpor. Allergiára is ajánlott alkalmazni.

Vörös cékla mézben

Egy igazi C-vitamin bomba. Összetevői mind nyersek, minden tartósítószer és hőkezelés nélkül kerülnek az üvegbe. A cékla magas vastartalmának köszönhetően a vérképző és vaspótló ereje magas.vöröscékla

 

Spirulina- mikroszkóp alatt spirál alakú, innen kapta a nevét

Spirulina alga mézben

A legjobb sejtregeneráló, az igazi szuper élelmiszer.

A spirulina egy algafajta, mely nem számít növénynek, hiszen nem tartalmaz sejtmagot és sejtfalat. Ennek köszönhetően igencsak könnyen felszívódik, épül be.

Emellett nagyon magas a klorofill tartalma, amely segít abban, hogy szervezetünk könnyedén eltávolíthassa a méreganyagokat.

Fokhagyma mézben

Végezetül pedig a fokhagyma, ami köztudottan az egyik legjobb antioxidáns és betegségmegelőző. Gazdag kénvegyületekben (aliin és aliináz) és nagyon nagy az antibakteriális és antimikotikus (gombaellenes) hatása. Az egyik legjobb vírus-, és baktériumölő.

Meghűlésre alkalmazzák főleg, azonban a menstruációs görcsöket is enyhíti.

fokhagyma és méz

A meghűlés mumusa! – fokhagyma és méz

Nos, ha úgy érzed, hogy az idei ősz folyamán vagy bármikor nem szeretnél lebetegedni, ez a csomag neked való!

  • alga spirulina

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

0
    0
    Kosár tartalma
    Vásárolj még 20000 Ft értékben az ingyenes kiszállításhoz.
    A kosarad üres.Vissza az üzletbe.